tattoo ontwerpen belang Joshua Kos  

HET BELANG VAN HET ONTWERPEN VAN JE TATTOOS

Zo niet, dan zou het moeten.

Het is belangrijk voor beginnende tatoeages om een ​​ontwerp te kiezen dat een persoonlijke band met hen heeft. Het gaat niet alleen om hoe een tatoeage eruitziet, maar ook of hij aansluit bij wie je bent, je persoonlijkheid en of je het in je hart kunt voelen. Als je een aantal jaren later naar je tatoeage kunt kijken en er nog steeds van houdt, dan heb je het juiste ontwerp gekozen.

Het belang van het kiezen van een tattoo-ontwerp dat past bij uw persoonlijkheid kan niet worden onderschat. Maar u wilt ook een ontwerp kiezen dat bij uw persoonlijkheid en uw dagelijkse omgeving past; als je een onderwijzer bent, wil je waarschijnlijk geen tatoeage van een schedel – tenzij anderen het niet kunnen zien. Waar je werkt, is zeker een factor als het gaat om het kiezen van het juiste ontwerp, zelfs als de samenleving en haar perceptie van tatoeages veranderen.

Ten slotte mag je reden om een ​​tatoeage te krijgen niet zijn: ‘Ik had er gewoon zin in’ of ‘Het is altijd iets dat ik wilde proberen’. Je moet toegewijd zijn aan het ontwerp en een tatoeage krijgen, niet een beetje erin en het proberen alsof je het durft.

https://theartoftattoo.nl/