categorieën aluminium ramen Joshua Kos  

TYPEN EN TOEPASSINGEN VAN ALUMINIUM RAMEN

Er zijn zoveel verschillende aluminium ramen beschikbaar. Samen met aanpasbare afwerkingen kunt u de uitstraling krijgen die u wenst en functionaliteit bieden die niet beschikbaar is bij andere keuzes.

Vleugelramen zijn hoogwaardige ramen die specifiek inspelen op hoge windbelastingen. Ze openen vanuit een scharnier en zijn er in twee vormen: aan de zijkant opgehangen en aan de bovenkant opgehangen. Ze zijn geschikt voor zowel commerciële als residentiële faciliteiten en zijn ook verkrijgbaar met het “Double Point” Cam-vergrendelingssysteem.

Het ontwerp van het openslaande raam geeft optimale controle over de elementen: wind, regen en ventilatie, alles tot op de graad nauwkeurig, en is zeer goed te plaatsen aan de weerzijde van gebouwen of woningen. Ze kunnen tijdens regen worden geopend om de wind maar niet de regen binnen te laten.

Draai- en kiepramen zijn modern en strak, vaak te vinden in luxe huizen en commerciële gebouwen. Ze bieden een naadloze kantel- en draaifunctie; de kantelfunctie zorgt voor een zachte luchtcirculatie en de draai-optie voor maximale ventilatie.

https://directkozijnen.com/