Glazen ramen Joshua Kos  

SOORTEN GLAZEN RAMEN

Vleugelramen hebben scharnieren aan de zijkanten en openen naar buiten. Het is bekend dat ze grote glazen ruiten hebben met de juiste omlijsting. Omdat ze gemakkelijk te bedienen zijn en op uw gemak kunnen worden geopend en gesloten, zijn ze gunstig voor de ventilatiebehoeften van uw huis. Vleugelramen worden geleverd met een effectieve afdichting die wonderen verricht bij het verbeteren van de energieprestaties in uw huizen.

Schuiframen bewegen horizontaal in plaats van naar buiten te openen. In het kozijn is een rail ingebouwd waarop de raamruiten heen en weer kunnen schuiven. Deze glazen ramen nemen niet veel ruimte in beslag. Schuiframen zijn een vrij populaire keuze onder huiseigenaren, omdat het ontwerp stijlvol en eenvoudig is. Schuiframen zijn de beste keuze als u ramen wilt installeren die uitkijken op het balkon.

Vaste ramen of Picture windows zijn niet-bedienbare glazen ramen, daarom zijn ze het beste voor ruimtes waar de luchtstroom niet zo belangrijk is. Vaste ramen zijn grote constructies die het midden van een muur kunnen innemen. Dit soort ramen laten natuurlijk licht in uw kamer en bieden een prachtig uitzicht naar buiten.

wingman montage